0368 006 540   |   Gloriei 11, Brasov, Romania

Andreea Letitia

Personal Trainer, Antrenor Fitness

Pasionata de tot ceea ce presupune miscare, antrenamentele mele te vor scoata din rutina zilnica fara sa iti dai seama. Iti voi transmite energia necesara pentru a duce la bun sfarsit antrenamentul preferat

%

Fitness

%

Trainer

%

Functional Training

%

Adaptability

Mai Mult

Miscarea face parte din viata mea de atat de mult timp incat a devenit un stil de viata la care nu am mai putut sa renunț asa ca am hotarat sa il dezvolt si intr-o directie productiva nu doar recreativa.
Alergarea montana, alpinismul si cross country sunt sporturile cu care am crescut, care m-au invatat ce inseamna disciplina, cumpatarea, stapanirea de sine, concentrarea asupra unui singur lucru, perseveranta, echilibrul, dar si satisfactia de a atinge telul pe care mi l-am propus, libertatea, bucuria si placerea mișcării.
Domeniul in care activez acum, fitness-ul, m-a ajutat sa castig in forță dar mi-a modelat si corpul. Faptul ca sportul aduce atat de multe beneficii atat la nivel mental cat si fizic m-a determinat sa imi doresc sa lucrez in acest domeniu.

Certificarea in fitness si personal training mi-a oferit oportunitatea de a interactiona cu oamenii intr-un mod unic, descoperind cat de complex este de fapt un antrenament care se concentreaza pe o singura persoana, cea care este in fata mea. Cat de important este sa identific si sa inteleg nevoile clientului, cat de importanta este adaptarea unui exercitiu la forma si conditia fizica a clientului, dar si starea pe care i-o pot transmite – siguranta, increderea in sine, energia de a duce pana la sfarsit un antrenament.

Certificarea in antrenamentele de grup mi-a dat ocazia sa imi exprim creativitatea in realizarea planului de antrenament si sa imi dezvolt abilitatea de a ține in miscare toti participantii la ora.